Επιλογή Σελίδας
Η Focus Μεσίτες Ασφαλίσεων, εταιρεία που στέκεται δίπλα σας σε κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη, επιβραβεύει την μέχρι σήμερα συνεργασία μας προσφέροντας σε όλους τους πελάτες της λύση στο σοβαρό ζήτημα ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ. Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αξιολογήσαμε προϊόντα και υπηρεσίες καταλήγοντας στην πιο αξιόπιστη και πλήρη πρόταση μας.

Σε συνεργασία με την εταιρεία NHS και λαμβάνοντας υπ’ όψιν, τόσο τις οικονομικές συνθήκες της εποχής, όσο και την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα το οποίο σας καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις ανάγκες σας για πρωτοβάθμια περίθαλψη, ανεξαρτήτως ηλικίας και ιατρικού ιστορικού.

Τα μεγαλύτερα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα ( ΥΓΕΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ κ.α.), και Διαγνωστικά Κέντρα ( EUROMEDICA, ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ κ.α.), καθώς και χιλιάδες γιατροί όλων των ειδικοτήτων σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε Ιατρική φροντίδα και διαγνωστικές εξετάσεις υψηλού επιπέδου με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να δείτε όλες τις παροχές αυτού του πρωτοποριακού προγράμματος στο ενημερωτικό έντυπο, που σας αποστέλλουμε ή στην ιστοσελίδα της NHS  www.newhealthsystem.gr ή  www.focusbrokers.gr

Η επικοινωνία μας, θα μας δώσει την δυνατότητα να σας παρέχουμε όποια συμπληρωματική πληροφορία θέλετε .

ΕΝΤΥΠΟ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ

TRAVEL CARE

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

BUSINESS CARE

ONLINE ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ;

PINAKIDA-SCALED

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΚΑΦΟΥΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ