Επιλογή Σελίδας

Ασφαλίσεις αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών

300904_origΗ κύρια κάλυψη για την ασφάλιση οχημάτων είναι αυτή της Αστικής Ευθύνης, (η οποία είναι υποχρεωτική από το 1976) και αφορά την ικανοποίηση απαιτήσεων αποζημιώσεων τρίτων για Σωματικές Βλάβες ή Υλικές Ζημιές, που προκλήθηκαν κατά την κυκλοφορία του ασφαλιζόμενου αυτοκινήτου.
Πρέπει να σημειώσουμε πως η αποζημίωση που θα δώσει η Ασφαλιστική Εταιρεία, εξαρτάται από το όριο ασφάλισης Αστικής Ευθύνης, της οποίας τα κατώτατα όρια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ανέρχονται σε 1.000.000 ευρώ για Σωματικές Βλάβες κατά άτομο και 1.000.000 ευρώ για Υλικές Ζημιές.

Η FOCUS ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους Ασφαλιστικούς οργανισμούς  της αγοράς, σας παρέχουν τη δυνατότητα επιλογής (πέραν της υποχρεωτικής κάλυψης) και άλλων επιπρόσθετων προαιρετικών καλύψεων, προσαρμόζοντας αυτές στις δικές σας ανάγκες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Σήμερα το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς παρέχει πακέτα καλύψεων με αποτέλεσμα το ασφάλιστρο να έχει γίνει ανταγωνιστικά προσιτό για κάθε τύπο οχήματος.
Σε περίπτωση ασφάλισης του οχήματός σας για κλοπή, πυρκαγιά ή ίδιες ζημιές (μικτή) θα πρέπει να ασφαλιστεί για την πραγματική εμπορική αξία του ανάλογα την παλαιότητα του για να μην είναι ούτε υπέρασφαλισμένο, αλλά ούτε υπασφαλισμένο

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Νέα Προγράμματα Ασφάλισης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων

Καθώς όλο και περισσότερα μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων γίνονται διαθέσιμα και στην Ελλάδα, η ηλεκτροκίνηση μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας αλλάζοντας τον τρόπο των μετακινήσεων.

 

Στοχεύοντας στη νέα αυτή αγορά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική ενίσχυσε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με μία νέα, ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα (Battery Electric Vehicles). Τα προγράμματα αφορούν τόσο τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα επιβατικά οχήματα όσο και τις αμιγώς ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες και τα μοτοποδήλατα και προσαρμόζονται στα ήδη επιτυχημένα προγράμματα της εταιρείας (ECO / BASIC / AUTO EXTRA PLUS / PREMIUM AUTO και MOTO). Με τον τρόπο αυτό καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών ενώ προσφέρουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα κόστους σε σχέση με την ασφάλιση των συμβατικών οχημάτων.

 

Δείτε τα προγράμματα ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων εδώ

και μοτοσυκλετών/μοτοποδηλάτων εδώ.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

2158572_origΜε δεδομένη τη συνεχή αύξηση των μετακινήσεων, για οποιοδήποτε λόγο κι αν αυτή συμβαίνει (εργασία ή αναψυχή), η ανάγκη να εξασφαλιστεί κανείς από το απρόοπτο είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Για αυτό ακριβώς το λόγο έχουμε φροντίσει να εξασφαλίσουμε συνεργασία με τις εταιρίες παροχής οδικής βοήθειας INTERAMERICAN και ΕΛΠΑ που διαθέτουν δίκτυο με πανελλαδική κάλυψη 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο. Επιπλέον μέσω INTERAMERICAN βοήθειας μας παρέχεται η δυνατότητα να ασφαλίζουμε TAXI και βαρέα οχήματα.
Και φυσικά με το χαμηλότερο ασφάλιστρο.

ONLINE ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ;

PINAKIDA-SCALED

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΚΑΦΟΥΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ