Επιλογή Σελίδας

Ασφαλίσεις Ζωής

Η FOCUS ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους Ασφαλιστικούς οργανισμούς της αγοράς, σας παρέχουν το δικαίωμα επιλογής για:
 • Ισόβια Ασφάλιση με ισόβια πληρωμή Ασφαλίστρων
 • Ισόβια Ασφάλιση με πρόσκαιρη πληρωμή Ασφαλίστρων
 • Ασφάλιση Θανάτου (αφορά φόρους κληρονομιάς )
 • Ατομικό Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα εγγυημένης απόδοσης
 • Συνταξιοδοτικά προγράμματα τύπου unit linked συνδεδεμένα με αμοιβαία κεφάλαια
 • Μικτή Ασφάλεια με μεταβαλλόμενα κεφάλαια.
 • Ασφάλιση θανάτου από ατύχημα
 • Ασφάλιση Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων.
 • Ασφάλιση Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων Συμβαλλομένου (παιδικά προγράμματα)
 • Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής ή μερικής Ανικανότητας από ατύχημα ή ασθένεια (Μ.Ο.Α. – Μ.Μ.Α)

Ασφαλίσεις νοσοκομειακές

Η FOCUS ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους Ασφαλιστικούς οργανισμούς της αγοράς, σας παρέχουν το δικαίωμα επιλογής για:

 • Το ποσοστό κάλυψης της Νοσηλείας σας (100% ή 80%)
 • Το Νοσοκομείο (έξοδα δωματίου και τροφής LUX , Α΄ μονόκλινο, Β΄ δίκλινο, Γ΄ Τρίκλινο)
 • Την νοσηλεία εκτός Ελλάδας
 • Το Χειρουργείο και αναισθησιολόγο
 • Όλες τις χρεώσεις εξετάσεων (εργαστηριακών και διαγνωστικών)
 • Την αμοιβή Θεράποντος Ιατρού
 • Το Νοσοκομειακό επίδομα σε χρήση άλλου φορέα
 • Χειρουργικό επίδομα
 • Επίδομα μητρότητας
 • Επείγουσα Ιατρική βοήθεια μεταφορά
 • 24ώρη τηλεφωνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο.

Ατομικών Ζωής – Υγείας

Ο ασφαλισμένος σε περίπτωση ασθενείας ή ατυχήματος αποζημιώνεται άμεσα, ενώ εξασφαλίζονται και οι κληρονόμοι του σε περίπτωση θανάτου.
Στη σημερινή εποχή γεμάτη από ανασφάλειες και αβεβαιότητα για το μέλλον, τα ατομικά συμβόλαια ζωής – υγείας, εξασφαλίζουν σε εσάς και την οικογένεια σας τη σιγουριά για μια καλύτερη ζωή. Με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής εξασφαλίζετε την ποιότητα της ζωής σας, καλύπτοντας τις αδυναμίες της κοινωνικής ασφάλισης σε έκτακτα περιστατικά με την νοσηλεία στα καλύτερα νοσοκομεία.
Ένα ασφαλιστήριο ζωής καλύπτει τη νοσοκομειακή περίθαλψη από ατύχημα ή ασθένεια, τη μερική και τη μόνιμη ολική ανικανότητα, σοβαρές ασθένειες και χειρουργικές επεμβάσεις ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εγγύηση πληρωμής κάποιου δανείου.Η ασφάλιση ζωής είναι μία ασπίδα προστασίας για εσάς και την οικογένειά σας. Ασφαλίζετε την ικανότητά σας να εργάζεσθε και να παράγετε εισόδημα για τους δικούς σας απέναντι σε καθημερινούς κινδύνους υγείας ή ατυχημάτων.

ONLINE ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ;

PINAKIDA-SCALED

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΚΑΦΟΥΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ

Προγράμματα σύνταξης

558527Γνωρίζετε ότι μετά την συνταξιοδότησή σας θα είστε υποχρεωμένοι να ζείτε με το 60% των καθαρών σημερινών απολαβών σας;
Γνωρίζετε ότι οι επικουρικές συνταξεις (‘οσοι τις δικαιούμαστε), μειώνονται σε σημείο, που εκμηδενίζονται τα οφέλη αυτών;
Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα είναι μία ισχυρή αποταμίευση για τη χρονική διάρκεια και για τα ποσά που εσείς επιθυμείτε. Εσείς ορίζετε το πότε θα ξεκινάει η συνταξιοδότηση και εσείς ορίζετε πόσο θα είναι το ύψος της!
Οποιαδήποτε ηλικία είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα τέτοιο πρόγραμμα το οποίο θα σας παρέχει μία δεύτερη σύνταξη που θα καλύπτει πλήρως τις μικρές ή τις μεγάλες απαιτήσεις σας!
Σήμερα το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών καλύπτουν αυτή τη σύγχρονη ανάγκη κάλυψης, αναγνωρίζοντας το υπαρκτό πρόβλημα το οποίο πρέπει όλοι μας να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα.
Τα προγράμματα χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες:

 1. Εγγυημένης απόδοσης – εγγυημένης μηνιαίας σύνταξης
 2. Επένδυσης μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων με επιλογή επενδυτικού ρίσκου και προσδοκία υψηλότερης σύνταξης.

Παιδικά προγράμματα για σπουδές

6670957_origΟι σπουδές και η πραγματοποίηση των ονείρων του παιδιού σας, είναι το πιο σημαντικό βοήθημα στη ζωή του!
Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα για το παιδί σας θα του εξασφάλιζε τις σπουδές του και την επαγγελματική του αποκατάσταση.
Συχνά όμως το κόστος τους για τις περισσότερες οικογένειες είναι μεγάλο με αποτέλεσμα πολλά από τα παιδιά να μην έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν. Έχετε σκεφτεί αν εσείς θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε;
Το σημαντικό είναι ότι το παιδί σας είναι εξασφαλισμένο ό,τι και αν τύχει σε εσάς διότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο προβλέπει την συνέχιση της αποταμίευσης από την ασφαλιστική εταιρία σε περίπτωση ανικανότητας του γονέα.
Σε αυτά τα προγράμματα εσείς οι ίδιοι ορίζετε το ποσό το οποίο θα καταβάλετε καθώς και αν τα χρήματα στη λήξη του προγράμματος θα δοθούν εφάπαξ ή με μηνιαίες καταβολές.
Τα προγράμματα χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες:

 1. Εγγυημένης απόδοσης-εγγυημένου αποτελέσματος
 2. Επένδυσης μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων με επιλογή επενδυτικού ρίσκου, με αποτέλεσμα προσδόκιμης υψηλότερης απόδοσης.

Ομαδικών Ζωής

8006949_origΟι επιχειρήσεις είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί τους, η διάθεσή τους για προσφορά, η ταύτισή τους με τον κοινό στόχο. Η έννοια υπάλληλος αντικαθίσταται από την έννοια συνεργάτης και η αλλαγή αυτή απαιτεί τα κατάλληλα κίνητρα και τη διαμόρφωση του ανάλογου περιβάλλοντος.
Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει κανείς ότι η επιχείρηση για την οποία δίνει τον καλύτερό του εαυτό δεν είναι ένας απρόσωπος οργανισμός, αλλά ενδιαφέρεται και φροντίζει για τους ανθρώπους της.
Τα ευέλικτα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης ζωής και υγείας, αποτελούν μια εξαιρετικά έξυπνη επιλογή με πολλαπλά οφέλη για τις επιχειρήσεις εκείνες που επενδύουν ουσιαστικά στους συνεργάτες τους.
Σε περίπτωση ασθενείας ατυχήματος με συνέπεια τη μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα, που καθιστά προσωρινά ή μόνιμα ανίκανους τους εργαζόμενους της επιχείρησης, λαμβάνουν αποζημίωση ενώ επίσης σε περίπτωση θανάτου του εργαζομένου υπάρχει άμεση εξασφάλιση των κληρονόμων.
Επίσης παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης μεγάλου ποσοστού των πραγματικών δαπανών που έκανε ο ασφαλισμένος (εντός ή εκτός Νοσοκομείου) εξαιτίας ατυχήματος ή ασθενείας, εξασφαλίζοντας την οικονομική προστασία των υπαλλήλων αλλά και της επιχείρησης.

Σημαντικό:  Θεωρούνται παραγωγικά έξοδα της επιχειρήσεως και εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα έως των 1,500 Euro ανά εργαζόμενο, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσια. (αρ.9 παρ.2 N.3296/2004)

Ταξιδίων

9440311_origΕπαγγελματικό ή αναψυχής, το πρόγραμμα σας καλύπτει απόλυτα.
Το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν συχνά κατά την διάρκεια του έτους: στελέχη επιχειρήσεων, πωλητές κάθε είδους, καθώς και εταιρίες που ενδιαφέρονται για τη μεμονωμένη προσωπική ασφάλιση των στελεχών τους. Καλύπτονται περιπτώσεις ατυχημάτων και ασθενείας που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια ταξιδίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Η κάλυψη αυτή επεκτείνεται σε απώλεια αποσκευών, καθυστέρηση πτήσεων, κλοπή ή απώλεια συναλλάγματος, προσωπική αστική ευθύνη ταξιδιώτη κ.λ.π.

Προσωπικών Ατυχημάτων

α απρόοπτα είναι μέρος της ζωής, όπως επίσης και η έξυπνη αντιμετώπισή τους.
Στη σημερινή εποχή γεμάτη από ανασφάλειες και αβεβαιότητα για το μέλλον, τα ατομικά συμβόλαια ατυχημάτων, εξασφαλίζουν σε εσάς και την οικογένεια σας τη σιγουριά για μια καλύτερη ζωή. Παρέχεται ασφαλιστική προστασία για τις συνέπειες από ατύχημα το οποίο υφίσταται ο ασφαλισμένος στη χρονική περίοδο ισχύος της ασφαλιστικής σύμβασης.
Καταβάλλεται οικονομική ενίσχυση στον ασφαλισμένο σε περίπτωση τυχαίου και μη προβλεπόμενου συμβάντος που τον καθιστά ανίκανο προς εργασία.
Ο ασφαλισμένος σε περίπτωση ατυχήματος αποζημιώνεται άμεσα, ενώ εξασφαλίζονται οι κληρονόμοι σε περίπτωση θανάτου.
Οι καλύψεις που προσφέρονται είναι ο Θάνατος από ατύχημα, η Μόνιμη Ολική και Μερική Αναπηρία από ατύχημα, τα Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ατύχημα καθώς και η απώλεια εισοδήματος από ατύχημα.
Το κόστος είναι ιδιαίτερα προσιτό, εξασφαλίζοντας σας υψηλά ποσά αποζημίωσης τη στιγμή που τα χρειάζεστε.